E-boekjes met werkvormen | contact

Partners

"1+1=11"

Een goede samenwerking tussen de trainers en
de trainingsactrice/docent drama is essentieel
voor de training. Wij inspireren elkaar met onze unieke kwaliteiten.
Dat geeft mij, mijn collega en de groep inspiratie en plezier.
Het effect wordt daardoor groter.

Marion Hoeffgen
Met Marion Hoeffgen werk ik samen in de ontwikkeling, vormgeving en uitvoering van een leertraject op het gebied van zelfontwikkeling en communicatie. Marion schrijft het draaiboek en ontwerpt de leervormen. Karen schrijft bijpassende casuïstiek voor de spel- en oefensituaties. Wij werkten o.a. nauw samen in een opleiding voor de belastingdienst in opdracht van de Hogeschool Utrecht. Wij inspireren elkaar in onze creativiteit.
Mas Visscher Bij de fijnzinnige, liefdevolle en intelligente aandacht van Mas Visscher voeg ik graag mijn creatieve en theatrale gevoeligheid in coachingstrajecten samen met haar. Wij zijn goed op elkaar afgestemd en dat resulteert in een nauwe samenwerking.
Wij werkten samen veel voor de belastingdienst en ROC Eindhoven.
Kimverandert Kim Castenmiller adviseert organisaties in verandering. Ontwikkelen, veranderen en samenwerken zijn haar natuurlijke gaven.
Voor een invulling met theatrale werkvormen werk ik graag met haar samen. Ze heeft een extra zintuig voor de juiste partner. Wij werkten o.a. samen voor KPN, conrectoren, UWV, ABN/Amro en SKL.
Pieter Pieters
Pieters Pieters is trainer. Hij laat mensen ontdekken wie ze zijn en wat ze kunnen en leert hen dit volledig te benutten.
Dit leidt altijd tot zichtbare veranderingen....
Wij werken veel samen in trainingen voor onderwijs.
Annett Keizer coacht en traint (staf)medewerkers, managers en directies in het versterken van communicatieve vaardigheden zodat ze gemotiveerd een effectieve bijdrage aan de organisatie kunnen leveren. Wij werken veel samen in selectie-en ontwikkelassesments.
Teeja Lont Met Teeja Lont werk ik al meer dan 20 jaar als trainingsactrice en docent drama in communicatietrainingen en teamcoaching.
In een delicate balans tussen erkenning, herkenning en activering brengen wij talenten tot leven.
Wij werkten vaak samen voor het UWV in communicatietrainingen en een bijzondere teamcoaching met Griekse tragedie en de 4 elementen.

close-encounters van marike stokker

Karen de Vries en Karidiès op internet

Blog/Trainerstools

Talking sticks

View Karen de Vries's profile on LinkedIn

Follow Karidies on Twitter

Karidiès Cultureel Centrum Epidavros Griekenland.

Epidavros blog

Argolida, Peloponnesos, Griekenland: Cultuur en accommodaties

Het vuur in jou

Twee e-boekjes met werkvormen voor training en opleiding. Bestel nu.

FeedWind